Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Djevojačka večer: Alisa u zemlji čudesa


Javorova Dolina iliti Maple Valley je nedavno slatkim djevojačkim vikendom otvorila sezonu proslava na svojem imanju. Uz njima najdraža vjenčanja, Maple Valley voli raditi zabave kao što je djevojačka večer jer ima li što ljepše opustiti se i zabaviti u tom divnom zelenom okruženju?


Unatoč najavljenom lošem vremenu za cijeli vikend, subota je ipak osvanula uz sunce koje je omogućilo da se dnevni dio zabave održi u šumi imanja Maple Valley, na otvorenom. Cure su htjele da djevojačka večer odnosno zabava podsjeća na Alisu u zemlji čudesa što se i ostvarilo. Čajanka uz retro namještaj, šalice i čajnici oživjeli su ovu poznatu priču punu detalja poznatih svakom djevojčici, ali i odrasloj djevojci. Kolači su bili kućna radinost mladenkinih prijateljica dok se za detalje personaliziranih lizalica, bočica i slamčica pobrinuo NtS Events. Uz čaj i kolačiće održan je "bridal shower" gdje su prijateljice darovale mladenku.
Nakon dnevnog opuštanja, tulum se započeo u kući uz bazen gdje su se djevojke počastile koktelima. Pristup tim fotografijama nismo dobili.

Djevojačka večer na Maple Valley: Alisa u zemlji čudesarating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3