Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

10 savjeta za smanjenje budžeta


 

Uvijek potrebni savjeti za smanjenje budžeta pri organizaciji vjenčanja iz snova:

1. Stol s pićem za samoposluživanje

budžetbudžet20

Kako gosti budu dolazili na prijem neka se sami posluže pićem koje ćete postaviti na jednom ili više stolova. Stavite oznaku neka se sami posluže, a na stol stavite nekoliko vrsta sokova te alkoholna pića I pivo. Za dodatnu uštedu koristite vrčeve koje ste napunili domaćim pripravcima sokova.

2. Koristite kreativne materijale za izradu luka za vjenčanu ceremoniju

budžet19budžet18budžet24

Kod izrade luka ispod kojeg će se održati vjenčana ceremonija koristite prirodne materijale I to one koji su vam dostupni. Granje, šiblje I tek pokoji cvjetić bit će sasvim dovoljni.

3. Napravite baner

budžet1budžet17

Napravite vjenčani baner u XXL veličini. Baner može sadržavati vaša imena ili neku poruku, a bit će odlično mjesto za pozadinu kod fotografiranja.

4. Ukrasite put do oltara velikim staklenim vazama

budžet2Put do oltarabudžet22

Put do oltara ili mjesta ceremonije ukrasite velikim vazama ili teglama unutar kojih ćete smjestiti manje vaze s vodom I cvijećem. Prostor između manje I veće vaze ispunite pijeskom, klikerima ili zrnjem kave.

5. Usmjeravajte svoje goste

budžet14budžet3budžet23

Izradite slatke rustične znakove kako bi usmjerili svoje goste na pravi put dolaska na vjenčanje.

6. Dekorirajte stolice vrpcama

budžet13budžet21

Poseban dojam će ostaviti dekorirane stolice koje ne morate nužno obući u ‘košuljice’ nego jednostavno dekorirati običnim svilenim ili papirnim vrpcama.

7. Izradite ploču s programom vjenčanja

budžet15budžet12

Izbjegnite tiskane oblike programa I ispišite ga kredom na običnu školsku ploču koju ćete smjestiti na vidljivo mjesto.

8. Prostrite tepih stazu do oltara

budžet11budžet6

Bilo da se radi o crvenom sagu ili običnoj tepih stazi u bilo kojoj boji, hod do oltara po njemu će biti poseban I drugačiji.

9. Ukrasite prostor visećim dekoracijama

budžet10 budžet7

Viseće dekoracije ne moraju nužno biti cvjetni aranžmani ili luksuzni lusteri. Obične svilene ili papirne vrpce uređene sa stilom ili origami na silku koji visi sa stropa može biti sasvim dovoljna dekoracija.

10. Ukombinirajte djevojčicu s cvijećem I dječaka s prstenjem

budžet9budžet8

Možda mislite da je ovo sasvim nebitno, ali vjerujte, radi se o još jednom detalju koji će vas minimalno koštati, a ostaviti dojam na goste. Iskombinirajte jastučić za prstenje I torbicu ili košaricu s laticama cvijeća kako bi I oni koji ih nose djelovali kao par. A tako sladak par dječaka I djevojčice će sigurno izazvati uzdahe kod svih prisutnih.

Vaša Marija


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3