Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Pink glam vintage vjenčanje!


Svi ljubitelji vintage stila ovim će fotografijama doći na svoje. Koncept vintage pink vjenčanja dolazi iz Portlanda, a trojac koji se potrudio približiti vam dojam ružičasto zlatnog glam vintage vjenčanja su  Rachael Hershmann, Debbie Dennis I Benjamin Edwards.


Predstavljamo vam romantično I ženstveno zlatno ružičasto vintage vjenčanje. Svečani stol s dobro promišljenim detaljima poput šampanjca, kamenica, perja I ostalih svjetlucavih detalja.
Svečani stol za vintage vjenčanje je postavljen s mnogo vintage porculana, zlatnog pribora za jelo I sjajnih detalja poput vaza, prstenja za ubruse I čaša koje su prekrivene zlatnim glitterom. U čašama se nalaze zlatne zastavice na kojima su označena mjesta sjedenja, a unutar svakog zlatnog prstena je smještena ružičasta salveta.
vintagegold8 vintagegold9
Šampanjac je savršeno piće koje se poslužuje iz ovakvih čapa, a osim šampanjca mogu se poslužiti kokteli s bazgom I likerom od đumbira ili medica.
Sa stropa, osim bogatog lustera visi I ružičasto nojevo perje.
pinkgold5pinkgold6

Namještaj je rustikalan, ispucao, a osim svečanog stola I stolica tu je mjesto našao I starinski kavez, zlatni luster, ružičasti koferi, mekani jastuci te starinska komoda.
Mladenka će, naravno, izabrati romantiču vintage vjenčanicu u kombinaciji s ružičastim cipelama.

vintagegold2
Slobodno podijelite s nama svoje mišljenje o ovakvom primjerku romantičnog vintage vjenčanja!
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3