Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Crveno, žuto, zeleno: We love it!


Dobro došli u šareno vjenčanjePaleta boja šarenog vjenčanja može bitni raznolika, svaka od njih jedinstvena, razigrana i zabavna. Pogledajte kako izgleda kombinacija žute, zelene i crvene.


Šareno vjenčanje, točnije zeleno-žuto-crveno vjenčanje započinje prigodnim pozivnicama.

žutozeleno6crvenožuto12
Zaboravite predrasude da se jake boje međusobno ne slažuKombinacija crvene, žute i zelene boje je dokaz kako se tri ovako jake boje međusobno mogu prožimati i potpunjavati.
 crvenožuto1žutozeleno13
Prostor za prijem gostiju je uređen predivnim cvijećem u neusklađenim šalicama koje pomalo podsjećaju na Alisu u zemlji čudesa, a raspored sjedenja visi s drveća. 

crvenožuto7žutozeleno13
Gosti se osvježavaju ukusnim crvenim I zelenim koktelima ili domaćim sokovima i uživaju u prikladnim kolačićima.
žutozeleno13  žutozeleno2
Sve tri boje u ovoj paleti su fantastičan izbor za djeveruše. Sve tri boje (crvena, zelena, žuta) su svijetle i privlačne boje obojane vedrinom kakve su I potrebne za proljetno ili ljetno šareno vjenčanje. 

žutozeleno17žutozeleno16

Kako je ova paleta boja savršena za svadbu u proljeće ili ljeto, možete se poigrati I najdražim cvijećem kojeg će tada zasigurno biti. Razmislite o korištenju cvijeća koje I nije toliko tradicionalno, poput, primjerice paprati.


Kod ostalih detalja se stvarno možete zabaviti i dati jedinstvenu kvalitetu vašem šarenom vjenčanju iz snova. Budite kreativni! Personalizirajte vrpce, kišobrane, šalice, a njima ujedno I razveselite svoje goste na odlasku sa svadbe. 

žutozeleno4žutozeleno5
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3