Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Artdeco Rich Treatment podloga


Artdeco Rich Treatment Foundation je podloga koju koristim već gotovo 4 godine i s njom sa izuzetno zadovoljna. Ako imate suhu ili normalnu kožu – obavezno isprobajte.

Artdeco je prije nekog vremena promijenio pakiranje ovog pudera iz sjajne staklene bočice od 30ml u stakleno mat pakiranje od 20ml. Bez pada cijene, dakako. Ali ne mogu zamjeriti.

Pakiranje je slično Revlonovom Colorstayu, ali s jednim bitnim dodatkom. Na čemu ima pričvršćenu špatulu s kojom podlogu možete ‘zagrabiti’ iz bočice, umjesto da ju preljevate po sebi, kistovima ili nečemu trećem.

artart1

Koristim ga u nijansama 010 I 012 Artdeco puder. Nažalost, nemam puno nijansi pa će neutralni I jako svijetli tonovi kože imati problema s izborom. Ni 010 ni 012 nisu moje idealne nijanse, 010 je presvijetla I preroza, a 012 prenarančasta, pa ih miješam kako bi dobila neutralan ton. Kako taj miks izgleda pogledajte na donjoj fotografiji.

art2

Ova podloga je bogata I kremasta, poput guste hidratantne kreme. Gotovo da tu teksturu mogu usporediti s BB kremama. Na koži traje dugo I ne nakuplja se u borama I porama. Prekrivanje je srednje do potpuno. Osobno sam zadovoljna ovim puderom, osobito u toplijim mjesecima.

Cijena za 20ml je oko 130kn.

Dobre strane:

- dostupan u parfumerijama I drogerijama u gotovo svakom gradu

- odličan za suhu i normalnu kožu

- prekrivanje je ‘nadogradivo’

- dugotrajan

- izvrsne kvalitete, pristupačne cijene

Loše strane:

- nije za masnu kožu

- samo 20ml proizvoda (žao mi je Artdeco, ali mi volim standardnih 30ml)

- mali raspon nijansi (nema neutralnih, velike su razlike između dvije nijanse, žuti podtonovi idu prema narančastome)

Artdeco RTF  je među mojim favoritima u kategoriji pudera i  ako si možete priuštiti dvije bočice odjednom pa da miksate nijansu koja vam pristaje ne bi trebalo biti problema. Isplati se jer ćete onda uživati u predivnoj teksturi I dobrom prekrivanju kvalitetnog pudera s prirodnim finishom.

Vaša Variola Vera,

www.variolavera.com


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3