Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Jedno baš savršeno vjenčanje: Stari svijet cirkusa


 

Neki mladenci zapravo žele da im vjenčanje izgleda kao cirkus. Primjerice, ovi. Ipak, ovo vjenčanje nimalo ne izgleda kao cirkus na koji ste vi pomislili. Ovo je jedno od onih vjenčanja kada samo pogledate fotografije I pomislite kao da ste zakoračili u film.

carnival

carnival1

 Vjenčanje  je održano u roditeljskom dvorištu, a mladenkin tata je izradio, uz pomoć ostatka obitelji, svečane klupe, raskošne znakove, svjetla I ostale dekoracije.

carnival3

carnival4

carnival6

Za dramatičan izgled ceremonije vjenčanja bio je zaslužan veliki baršunasti zastor sa zlatnim resama. Mladenci su si međusobno izgovorili zavjete koje su sami sastavili, a nakon ceremonije svi su gosti u zrak bacili hranu za ptičice koja je bila spremljena u smeđim papirnatim vrećicama na kojima je bio ispisan I progam vjenčanja.

carnival7

carnival8

Poseban detalj je svakako rasparen namještaj postavljen oko stola na tepihu gdje su gosti mogli odmoriti I ugodno se međusobno družiti.

carnival9

carnival10

Cijela svečanost vjenčanje je dekorirana rustično I jednostavno. Klupe za sjedenje su bile drvene daske koje su uredili majka I otac mladenke, postavljene između panjeva koje je mladenkin otac učinio od mrtvih stabala. Svi prijatelji su pomogli da se provuče 150 metara podzemnih električnih vodova do same ceremonije vjenčanja I mjesta događanja.

carnival12

carnival14

Dekoracije prostora su činili vintage kišobrani, čipkasti stolnjaci, pehari za piće I baršunaste stolice. Željelo se postići rustično vjenčanje s duhom europske prošlosti, vrijeme Sherlocka Holmesa I cirkuskih zabava.carnival15

Znakova je bilo na sve strane. Ne samo da su usmjeravali goste, nego su I služili kao dekoracija. Svaki znak je ručno izrađen od strane mladenkinog oca. Osim znakova, izrado je I igre kojima su se gosti mogli zabaviti.

carnival16

carnival17

carnival18

Za cvjetne aranžmane se koriste pehari, mesing posude I vaze. Cvjetovi su u različitim kombinacijama, na najčešće je korištena tamnocrvena dalija, ruže, bršljan, cvijet naranče. Dodani su I detalji kao što je paunovo perje ili smeđe perje fazana.

carnival19

carnival21

Svakako jedno od najljepših I najinovativnijih vjenčanja. Pohvale svima koji su sudjelovali!

carnival22

Vaša Marija


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3