Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Kvalitetna vina i ukusni sirevi za savršenu djevojačku večer


 

Prozračna terasa, dekoriran stol, cvijeće, niskokalorične grickalice, kristalne čaše, mnogo dobrog vina I društvo najboljih prijateljica. Postoji li  bolja djevojačka večer?

U dilemi ste što napraviti za svoje prijateljice s kojima želite provesti posljednju večer u djevojačkim vodama. Organizirajte idilično žensko druženje uz kušanje vina.

djevojačkadjevojačka4djevojačka13

Stol mora biti ukusno dekoriran. Najbolje ćete to postići s cvjetnim buketima koje možete samostalno načiniti.

djevojačka8djevojačka17

Ovakav oblik zabave je namijenjen samo užem društvu prijateljica kako biste sve uspjele sjesti za stol.

djevojačka7djevojačka10djevojačka15

Pozabavite se detaljima poput ispisivanja vrste sireva I vina koje ćete kušati.

djevojačka3djevojačka9

Poslužite različite vrste vina, sireva, krekera I voća ne bi li ste isprobali sve kombinacije, a zatim se odlučili za onu koja vam najviše odgovara. Vjerujte, najljepši dio druženja biti će upravo kušanje.

djevojačka1djevojačka29

Preporuka vina:  bijeli pinot, chardonnay, pjenušava vina, plavac, Bordeaux, cabernet, malvazija

djevojačka20djevojačka18djevojačka6

Nazovite ovo druženje samo kušanjem vina kako ne bi bili pod pritiskom organizacije djevojačke zabave, od koje se uvijek očekuje da bude najluđa noć u životu svake buduće mladenke.

djevojačka14djevojačka25

A činjenica da se radi o kušanju različitih vrsta kvalitetnog vina, ovo obično kušanje vina može prerasti u uistinu najluđu večer koju niste planirali.

djevojačka21djevojačka2djevojačka19

Uz kvalitetno vino najbolje je poslužiti I nekoliko vrsta sireva.

djevojačka22djevojačka24djevojačka31

Sirevi koji odlično idu uz vino su: brie, camembert, roquefort, emmental, madrigal, parmezan, mozzarella, gorgonzola, pecorino romano, bel paese, taleggio i cheddar.

djevojačka12djevojačka27

Osim sira poslužite I niskokalorične poslastice poput integralnog kruha, krekera I voća kako bi dame mogle grickati uz ispijanje vina I ne brinuti o tome kako će se to odraziti na njihovu liniju.

djevojačka23djevojačka28

Za mjesto odaberite vlastitu terasu ili terasu nekih prijateljica koju ne morate nužno ukrašavati. Bitno je samo da imate negdje u pozadini glazbu koja bi vas kasnije mogla I povući na ples ili možda čak u nastavak večeri negdje vani u disku.

djevojačka16djevojačka30

Uz kušanje vina, odlična djevojačka večer vam je zagarantirana!

Vaša Marija


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3