Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Variola Vera: Je li Sigma F80 THE kist?


 

Uključila sam se u Sigmin Affiliate program za beauty bloggere/vlogere što znači da tu I tamo dobijem neke stvari za recenzije I još stvari za darivanja, kao što je to trenutno Miss Taylor kabuki darivanje.

Nedavno sam dobila njihov Sigma F80 kist koji je ravno rezani kabuki. Poslan je u čvrstoj kartonskoj kutiji I stigao je za samo 6 dana (uključujući vikend!). Kist je bio umotan u crvenu dekorativnu vrećicu u kojoj se nalazila I Sigmina brošura I rukom pisana poruka.

sigma

Na dršci kista je bila plastična navlaka, a na vrhu tzv. brush guard koji se pobrinuo da kist ne izgubi svoj oblik tijekom transporta. Nice!

Ja obožavam flat top kabukije, to su mi najdraži kistovi za lice I imam ih 4 (uključujući I ovaj). F80 je kist s odličnim rezultatima pri nanošenju tekućeg pudera I onih mineralnih u prahu. Da citiram samu sebe “Zaj**** 187 (bockalicu)!”

sigma1

Flat top kistovi su najbolji za ovu svrhu – možete postići potpuno prekrivanje koje neće izgledati neprirodno I teško. Čak će I podloge sa slabijom prekrivnom moći doći do maksimuma kada ih koristite s ovim kistom. Dlaka/vlakna su sintetička, jako gusta, ali mekana na koži. Jednostavan je za održavanje I pranje. Nisam primjetila da se linjao ili uhvatio boju.

 

sigma2

Ovo je F80 u usporedbi s mojim ostalim flat top kistovima. Malo je uži od drugih, dok mu je gustoća ista kao kod onoga EDM. Dva kista od Coastal Scentsa nisu toliko gusta I čvrsta pa ih više volim koristiti za pudere u prahu.

1. CS flat Bronzer, 2. CS Bionic Flat Top, 3. EDM Flat Top Kabuki, 4. Sigma F80.

sigma3

Ovaj mi se kist sviđa gotovo kao moj EDM, ali taj kist stvarno volim više od ičega u mojoj make up riznici.

Cijena ovog kista je 16$ što je, po mom mišljenju, razumno I opravdano. Preporučujem svima. Kada isprobate flat topove, nećete se vraćati prstima, običnim kistovima za podloge ili bockalicama. Vjerujte mi.

Evo nekoliko mojih savjeta za korištenje:

1. Prstima nanesite podlogu u nekoliko točkica. Ako nanesete podlogu na samo jednom mjestu, nećete postići jednako prekrivanje.

2. Utrljajte podlogu u kožu kružnim pokretima. Pređite sve dijelove lica I ne zaboravite dio prema vratu.

3. Kada ste puder podjednako raspodjelili po svim dijelovima lica, krenite s bockajućim pokretima koji će potpuno prekriti sve nepravilnosti. To je ključno za airbrushed finiš.

4. Savjetujem da ga ne koristite s puderima u prahu. Neki se neće složiti, ali meni je osobno preuzak da bi njime mogla ujednačiti nanos. Radije koristim mekanije kabukije (ako želim jače prekrivanje) ili MAC 150 (kada želim slabije).

Nadam se da će ovo pomoći. Smiješak

Vaša Variola Vera,

www.variolavera.com


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3