Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Smeđa boja vjenčanja


Smeđa boja je boja čokolade, drveta, kaubojskih čizama. Niste li ljubitelj pastelnih boja, ova snažna boja koja se odlično diše u svim kombinacijama je možda idealna boja vjenčanja za vas. Pogledajte koje smo to kombinacije za smeđe vjenčanje izdvojili.


Smeđe vjenčanje što se tiče lokacije podsjeća na prirodu. Nema ljepšeg od boje prirodnog drveta u nekoj šumici ili parku. No niste li tip za vanjska vjenčanja, smeđa boja dekoracije unutar bilo koje sale, može biti pun pogodak.

smeđe12 smeđe36

Iako na prvu ne izgleda tako, smeđe cvijeće za vaše smeđe vjenčanje zapravo i postoji. Mnoge vrste cvijeća se danas bap i rade u raznim bojama, tako da možete odabrati ono najdraže, i to u smeđoj boji. 
smeđe25 smeđe31
O dekoraciji ne treba puno pričati. Sve smeđe što možete iskoristiti za svoje vjenčanje, da tematski odgovara onome kakvu vibru želite odaslati, možete iskoristiti za svoje smeđe vjenčanje
smeđe16smeđe13
Torta i slastice? Naravno, ne trebamo ni spominjati. Jednostavna čokoladna dekoracija, i jednostavni okusi iste teme oduševiti će vaše goste. 
smeđesmeđe34
Ako se i ne odlučite za smeđu haljinu, svakako možete odabrati neki detalj u smeđoj boji. Cipele, ukras za kosu ili nešto treće savršeno će se uklopiti u vaše smeđe vjenčanje. 
smeđe41smeđe42
Ne zaboravite ostale detalje, poput pozivnica, zahvalnica ili oznaka s imenima. 

smeđe11smeđe14
Ma, obucite i djeveruše u smeđe. A i ostale detalje presvucite istom bojom. 
smeđe2 smeđe30
Evo jedne inspiracije za opuštanje. Lagano pivo u smeđim tonovima ili cigare za dečke, također smeđe. 
smeđe17smeđe15
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3