Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Vintage vjenčanje u bojama paunovog perja


 

Mladenci ovog vintage vjenčanja odlučili su svoj najvažniji dan obojiti u boje paunovog perja. Oboje su ljubitelji vintage stila (osobito pedesetih I šezdesetih godina), a smatraju kako su vintage I ručno izrađena roba mnogo kvalitetniji od nove. Upravo zato su svoj dan obojili ovim daškom prošlosti, kombinirajući ga s šarenilom paunovog perja.

vintage11 - Copyvintage8 - Copyvintage33

Kreativni kakvi jesu, mladenci su se sami bacili na izradu dekoracija I ukrasa. Pozivnice su ručno izrađene od sitnih staklenih boca koje su skupljali na plaži. Također su koristili boce koje su pronašli kao posude za cvjetne aranžmane na recepciji.

vintage - Copyvintage14vintage32

vintage13vintage31

vintage12vintage15

vintage1 - Copyvintage19

Kako su gosti pristizali, svatko bi dobio malenu zastavu na kojoj su bili obilježeni inicijali mladenaca, što je mladoženja, opet, sam napravio.

vintage2 - Copyvintage4 - Copy

vintage6 - Copyvintage7 - Copy

vintage24vintage40

Knjiga gostiju se ispisivala na pisaćoj mašini mladoženjine bake.

vintage3 - Copyvintage18vintage5 - Copy

Svaka djeveruša je imala posebno izrađen ukras za kosu.

vintage21vintage20vintage23

vintage22vintage9 - Copy

vintage25vintage28

vintage29vintage17

vintage27vintage26

Sam proces organizacije vjenčanja je toliko dugotrajan da u njemu treba što više uživati I provoditi što više vremena s ljudima kojima ćete dozvoliti da vam pomognu. Kod izrade I odabira sitnica I detalja koji će krasiti prostor I vas, dozvolite I drugima da sudjeluju jer će tako cijeli događaj biti još ljepši I emotivno dublji.

vintage41vintage30vintage10 - Copy

Vaša Marija


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3