Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Variola Vera: Artdeco kamuflaža


 

Kako sam već rekla u recenziji Catrice Allround, dobar je korektor teško pronaći. Svi to znaju. Nema onog koji će jednako dobro prekriti I nedostatke na licu I podočnjake.

Artdeco Camouflage je jedan od definitivno najjačih korektora dostupnih. Prekriva sve, I mislim SVE! Kasnije ćete vidjeti fotku koja to dokazuje.

artdeco

Dolazi pakiran u plastičnoj ambalaži s magnetom na dnu (tako da ga možete smjestiti u njihovu paletu) koja ima slice on otvaranje. Jednostavno je za korištenje, ne zauzima puno mjesta I odmah možete vidjeti koja je boja unutra. To je jedan od razloga iz kojih volim Artdeco – njihovo pakiranje je uvijek jednostavno, a ja osobno mislim da nema potrebe za hrpom beskorisne plastike na ambalaži.

artdeco1

Nudi relativno širok izbor boja pa ćete vjerojatno naći barem jednu koja vam pristaje. Moja nijansa je broj 6 – svjetlo/srednja nijansa žutog podtona.

Pretpostavljam da bi htjeli znati više o prekrivanju I tim stvarima. Počet ću s teksturom – gust je I potpuno neproziran. Tipa – možete prekriti tetovažu njima. Ovako izgleda jedan tanji sloj na mom prstu.

artdeco2

Dakle, prekrivanje je jako, jako dobro. A kako to izgleda u praksi? Koristila sam ga za prekrivanje moje majčine želje na vratu. Imajte na umu da je ovo prekirvanje u tankom sloju, što znači da bi pigmentacija bila potpuno nevidljiva uz dodatan nanos.

artdeco3

Cijena za 4,5 grama proizvoda je oko 50kn, što je po mom mišljenju, razumno, s obzirom na to da će trajati jako dugo.

Kakogod, neke bi ta “industrijska snaga” ovog korektora mogla odbiti od kupnje, ali uvjeravam vas da za to nema razloga – ovo je odličan proizvod koji bi trebali isprobati. Evo nekih savjeta za korištenje.

1. Kist za korektor. Možete ga nanositi prstima, ali tako ćete ga teško izblendati I napraviti da izgleda prirodno. Tu je I šansa da ga nanesete u predebelom sloju pa predlažem korištenje preciznog kista za korektor kojim ćete ga nanijeti direktno na problematično područje (pigmentacija, prištić) I malo blendati uokolo.

2. Područje ispod očiju. Znam da puno ljudi preferira lagane korektore/iluminatore na podočnjacima, ali ovaj proizvod može poslužiti I za prekrivanje tamne boje tog područja. Tu definitivno zaboravite nanošenje prstima I uzmite čvrsti okruglasti kist za sjenila. Nanesite ga u bockajućim pokretima I sve skupa dobro blendajte. Ne pretjerujte jer ćete napraviti kaos ispod očiju. Nemojte zaboraviti fiksirati ga puderom u prahu inače će se odmah zavući I bore I dati vam dodatnih par godina.

Ne znam kako bi ga točno ocjenila… ovaj proizvod nudi izuzetno prekrivanje I radi to što treba, ali je lako pretjerati pa definitivno trebate naučiti kako njime raditi. Mislim da bi mu dala 9/10.

Jeste li isprobali kamuflažu ili neki sličan proizvod?

Vaša Variola Vera


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3