Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

4 tajne za savršen seks u braku!


1. Zavođenje

Prva se tajna dobrog seksa bavi pitanjem kako zadržati zdrav odnos s partnerom. Mnogi ljudi misle kako moraju biti zavedeni kako bi bili seksi. Krivo! Želja za seksom počinje u našoj glavi! Naša je odgovornost da razumijemo što nas pali i da to damo do znanja partneru, a ne da čekamo da nas uzbudi i zapali na neki čaroban način. Opustite se i prepustite malom ritualu zavođenja!

sex5sex1

2.Seks i osjetila

Druga tajna je vezana za ljudska osjetila! Uživajte u nježnim dodirima, ali ne zaboravite i na ostala osjetila. Osjetite energiju koja plovi između vas dvoje, osjetite miris, osluškujte zvukove. Privucite izgledom i sve začinite uzbudljivim okusom. Puno puta zbog današnjeg načina života i stresa zaboravljamo na takve sitnice. Bez njih je seks dosadan i pust! Dodir je važan, ali on nije jedini nego tek jedan od elemenata koji moraju biti prisutni za dobar seks.

sex4sex6

3. Predaja

Osjećati se sigurno da bi se mogli u potpunosti predati partneru i imali savršeni seks tajna je broj tri. Zahvaljujući prvoj tajni naš um je sad spreman za uzbuđenje, a zahvaljujuči drugoj tajni naša osjetila su živa i spreman upijati ono što partner pruža. Morate osjećati u tom trenutku želite biti točno tu gdje jeste radeći upravo ono što radite. Morate biti prisutni i duhom, a ne samo tijelo kako biste bili u potpunosti vezani sa partnerom. Osjećati se uzbuđeno, željeno i zadovoljno dok gledate koliko vas partner želi, kako vas guta pogledom dok trga odjeću s vas. Naravno pravilo vrijedi i obrnuto! Neka i vaš partner osjeti da ga želite sad i odmah.

sex2sex7

4. Prisjećanje

Ako ste doživjeli savršeni seks uz pomoć prve tajne, provjerite ponovno cijeli film. Prisjetite se svakog detalja o iskustvu koje ste upravo doživjeli i koje vas je ispunilo i zadovoljilo. Sa svakim ovakvim zajedničkim iskustvom rasti će vaše pouzdanje, a vaša će veza biti čvršča i sve prisnija.

sex3sex8

Vaša Lana


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3