Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

10 trikova za dobar seks


 

Za dobar seks nije uvijek dovoljno samo da si ljudi međusobno ‘kliknu’. Nakon nekog vremena I vatra u krevetu se polako počne gasiti, a tada su na redu trikovi kako bi seks I dalje bio dobar. Evo koje smo mi trikove istestirali I složili u prvih 10.

trikovi6trikovi5trikovi8

1. Složite kutijicu fantazija

Ovaj trik je jednostavan i pali. Dogovorite se s partnerom i svatko neka napiše na papirić svoje želje i fantazije. Papiriće stavite ih u kutijicu . Nema virkanja! Tu i tamo posegnite za kutijicom i iznenadite partnera.

2. Crtajte

Uvedite novi trik u spavaću sobu, naoružajte se jestivim bojama i crtajte po partnerovom tijelu. U tu svrhu mogu poslužiti čokolada, med ili šlag.

3. Zajedno zavirite u sex shop

Možete zajedno posjetiti sex shop ili kupiti putem interneta no važno je da to obavite zajedno. Mašta će proraditi, a i jedno drugom će te otkriti što vas uzbuđuje i što bi voljeli isprobati kao novitete u vašem seksualnom životu.

trikovi4trikovi2

4. Vibrator

Vrlo zabavna i erotična igra. Odaberite si onaj koji vam se najviše sviđa, ako niste sigurne u sebe isprobajte ga same tek ga onda predstavite partneru. Užitak je zagarantiran!

trikovi9trikovi7

5. Stavite povez na oči

Istina je da je ovo stari trik, ali trik koji uvijek pali! Stavite povez na partnerove oči i naoružajte se kockicama leda. Sami ćete vidjeti rezultat.

6. Stvorite atmosferu

Prigušena svjetla, lagana muzika, pokoja svjećica nisu na odmet. Nikako ne zaboravite na seksi donje rublje!

7. Odgodite orgazam

Odgađajte orgazam što duže možete jer kad se konačno dogodi bit će puno intenzivniji.

trikovi1trikovi3trikovi

8. Budite goli ispod odjeće

Obucite suknju ili haljinicu bez doljneg rublja i pustite partnera da se ugodno iznenadi.

9. Prihvatite razlike

Žene su te koje ne vole napad na bradavice i vaginu na samom početku predigre, no muškarcima su njihove genitalije na prvom mjestu i očekuju da odmah krenete u tom smjeru.

10. Zločesto iznenađenje

Slikajte se goli u zavodljivoj pozi i fotografiju sakrijte u partnerovu torbu, džep ili novčanik. U jednom trenutku, a najvjerojatnije kada vi neće biti pored njega, doživjet će seksi iznenađenje. Očekujte vruć poziv!

Vaša Lana


rating
  Comments

New Comment
Created by Sani Halovanić in 14.7.2011. 11:51:38
Uuu lanci i bič haha :3

Asset 1 Asset 2 Asset 3