Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Rimmel Lasting Finish ruževi za usne


 

Ovaj post je o Rimmelovim Lasting Finish ruževima za usne. Dobri su. Evo, rekla sam.

Nikada nisam bila poseban fan Rimmela. Ne znam, nekako su uvijek imali zgodne boje rumenila i sjenila, ali kvaliteta je bila… znate, ne baš neka. Isprobala sam i neke njihove pudere kada sam bila mlada, a ni s time nisam bila posebno zadovljna.

Ali… ruževi su stvarno dobri. Imam samo tri, a dva ću vam pokazati danas.

rimmel - Copyrimmel5

085 Royality je prigušena ljubičasto/roza/mauve nijansa. Nisam 100% sigurna kako bi nazvala ovu boju jer ima jake i roze i ljubičaste podtonove, ovisno o rasvjti, dok opet djeluje neutralno. Nastojala sa napraviti realnu fotku, ali mi fotić baš i nije prijatelj s ljubičastom. U svakom slučaju dobra i neobična boja, svakodnevno nosiva.

rimmel1rimmel2

120 Cutting Edge Rimmel ruž za usne je tamno, tamno maslinasta boja s daškom ljubičaste. Ustvari, djeluje kao miks tamnocrvene i tamnoljubičaste. Jako elegantna. Ako vas zamaraju klasične crvene usne u nekim prilikama, isprobajte nešto ovakvo.

rimmel3rimmel4

Swatchevi su slikani na dnevnom svjetlu. Ispod je swatch koji sam napravila na ruci ispod umjetne rasvjete kako bi imali dodatni prikaz boje.

Riječ, dvije o njima.

Rimmel ruževi za usne su hidratantni, ne isušuju i ugodni su na usnama. Imaju i lijep miris, rekla bi po nekim slatkišima. Gladna sam od njega Smiješak.

Traju razumno dugo, recimo oko 4 sata bez popravljanja.

Za cijenu od 35kn, dobit ćete više nego što ste platili. Ocjena 9/10.

Vaša Variola Vera,

www.variolavera.com


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3