Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Savršena djevojačka večer: Savjeti I ideje


 

Priređujete najdražoj prijateljici djevojačku večer?!? To je večer koja je rezervirana isključivo za žensko druženje, jer ipak se vaša najdraža prijateljica oprašta od “lepršavog i razuzdanog” života. Smiješak s namigivanjem

Na toj večeri slobodno pretjerujte u svemu – jer bit djevojačke je oproštaj slobodne golubice. Upravo zbog toga dopušteno je sve ono što vas je pratilo dok ste izlazile van i ludovale. Ta večer je dokaz onoga što ste sve zajedno prošle, onoga što vašoj prijateljici više možda nije bitno i čega se u neku ruku odriče. Ova noć je kičasti karneval ženskih ludosti, pa stoga pustite maštu na volju i provedite se ludo i nezaboravno.

nevistedjevojacko

Djevojačka večer može biti na raznim mjestima, lokacijama. Možete organizirati tradicionalnu djevojačku večer, u nekom kafiću, disku ili restoranu, a možete biti i drugačiji i s puno više ideja, pa otići u wellness i toplice, adrenalinske parkove i špilje, vikend kuće i vile, seoska domaćinstva (eko sela itd.)

Tradicionalne djevojačke večeri su svima poznate. Lokacija održavanja te lude i nezaboravne noći je iznajmljeni kafić, restoran ili u disku. Da bi se ludo proveli neke od ideja su karaoke, striper, i, pored svega toga, naravno, dobra glazba i društvo.

astriptizKaraoke

Ako ste jedne od modernijih i “smirenijih” žena , za vas su idealne  “djevojačke” koje  se odvijaju u wellness centrima ili toplicama. Ali unatoč tome može se isto dobro provesti i zabaviti, uz relaksirajuće i opuštajuće tretmane ,pa sve do partya u jacuzziju.

503503acdf533cf77ec9c6f99bb502fdimg_8273

Ako pripadate u grupu avanturističkog duha i željni ste adrenalina, za vas su idealni adrenalinski parkovi, špilje, raftinzi, free climbing  itd. Nakon što “ispraznite baterije” nastavak fešte može se odvijati kampiranjem uz vatru, piće i veselu ekipu.

normal_P1160975adrenalin park

imagesfree climbing

Sada je na vama red! Izaberete jednu od večeri i priuštite svojoj najdražoj prijateljici ludu i nezaboravnu noć !!!

Vaša Mina


rating
  Comments

New Comment:)
Created by Sani Halovanić in 14.7.2011. 11:43:27
Djevojačka večer na raftingu wooohooo sviđa mi se, baš za mene :)
New Comment
Created by Wedding.hr in 14.7.2011. 9:56:16
:)

New Comment
Created by mihaela jazvec in 13.7.2011. 9:46:25
nadam se da znate da film dolazi...jedva čekammmm

Asset 1 Asset 2 Asset 3