Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Momačka zabava uz paintball!


 

Klasične momačke zabave na kakve smo naučili odlaziti I organizirati (cuga, klopa, striptiz) su sada već pomalo isfurana fora koju lagano I s razlogom izguravaju neke druge zanimljivosti. Među njima su svakako adrenalinski sportovi koji ovih dana dobivaju sve više poklonika I to upravo onih koji se spremaju za veliko vjenčanje, pa posljednje samačke dane žele provesti što kvalitetnije u društvu prijatelja. Najpopularniji od tih sportova svakako je paintball.

paintpaint1

Često se događa da se djevojačke I momačke zabave odvijaju zajedno, ali u odvojenim timovima što omogućuje I jednima I drugima da, napokon, s razlogom pucaju u svog partnera. Uniseks zabave se događaju iz razloga što su se odnosi bračnih parova uvelike promijenili unutar nekoliko godina. Bračna zajednica ne znači prestanak druženja I izlaženja sa svojim društvom, tako da su opijanja na posljednjoj slobodnoj večeri zapravo I nepotrebna.

paint6paint2

Evo nekoliko savjeta o tome kako organizirati paintball zabavu:

1. Pozovite više od 15 ljudi, najbolje igre su sa 12-20 igrača. Neke osobe koje ćete pozvati neće biti u mogućnosti se pojaviti, tako da uvijek pozovite malo više kako vas ne bi bilo premalo.

2. Svakako obavjestite pozvane da će se raditi o paintballu, pogotovo mladoženju je bi bilo bolje da na ovakav susret dođu pripremljeni.

3. Nikako nemojte održati paintball u vikendu kada je I vjenčanje. Napravit to barem vikend ranije kako biste se svi mogli odmoriti.

paint4paint5

4. Nemojte piti prije paintballa. To je sport koji se mora igrati trijezan, a I zašto biste to kvarili alkoholom, kada ćete trčanje kroz livadu ili šumu izazvati u vama bujicu adrenalina. Osim toga, pravila zabranjuju da se igra u pijanom stanju. Pivo nakon paintballa će svakako bolje sjesti nego ono za vrijeme ili prije.

5. Organizirajte druženje nakon paintballa kako biste se odmorili I prokomentirali događaje.

6. Ponesite odjeću za presvući jer ćete biti prljavi I znojni.

7. Zatražite od pozvani da uplate za paintball. Tako je veća vjerojatnost da neće odustati. Počastite mladoženju, dakle nikako nemojte od njega tražiti da plati za sebe.

paint3paint7

8. Pripremite se na dobru zabavu. Paintball je kao izmišljen za momačke zabave. Možete se ponašati kao dijete, pomalo se iskazivati I pucati iz puške. Pa tko se nije kao dijete igrao rata?

9. Kupite mladoženji poseban kostim kako bi bio istaknut. On svakako mora odudarati od ostatka ekipe. Kupite mu kostim stripera, nešto u svijetlim bojama, kuglu I lance, bilo što što će ga isticati.

10. Ne zaboravite pozvati tate, kolege s posla I neke dalje prijatelje. Pravilo igre je – što više to bolje.

Nadam se da će vam ovi savjeti pomoći da provedete dan u prirodi, bez stresa, u najboljem društvu.

Vidimo se na terenu!

Vaša Marija


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3