Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Savršena mladenka: Jeste li uistinu mislili na sve?


 

Kod organizacije vjenčanja toliko je detalja na koje, uglavnom, mladenka mora misliti. Evo malenog podsjetnika na neke sitnice kojih se možda sama savršena mladenka I ne bi sjetila.

1. Nabavite lijepu vješalicu za haljinu

detaljidetalji10detalji28

Možda vam se ovo čini smiješno I nepotrebno, ali želite li da fotograf uslika vašu vjenčanicu prije nego ju obučete, lijepa vješalica neće biti na odmet.

2. Pripremite torbu za prvu bračnu noć

detalji25detalji3

Ako ćete prvu bračnu noć provesti negdje van svog stana, u hotelu ili kakvoj unajmljenoj sobi, ne zaboravite pripremiti torbu u koju ćete spakirati seksi donje rublje, odjeću za sutradan, ali I kozmetičke preparate za skidanje šminke.

3. Napunite mobitel

detalji26detalji2

Kako ćete na dan svog vjenčanja dobivati dosta poziva I poruka, napunite mobitel kako biste I dan prije uspjeli sve riješiti, a na dan samog vjenčanja kako bi poruke uredno stizale.

4. Ponesite novac

detalji24detalji5

Ponesite nešto novca I na dan samog vjenčanja. Možda će vam zatrebati za napojnice bendu, osoblju hotela ili slično.

5. Pripremite dokumente za medeni mjesec

detalji23detalji6

Pripremite sve dokumente koji su vam potrebni ukoliko planirate medeni mjesec. Vozačka dozvola, osobna, putovnica. Provjerite ističu li vam I nikako ih ne zaboravite ponijeti.

6. Napišite govor zahvale

detalji22detalji7

Govori zahvale nisu obavezni, ali su lijepi I dirljivi. Pripremite koju riječ kako biste zahvalili najbližima na njihovoj potpori.

7. Zadužite nekoga za poklone

detalji21detalji8

Zadužite nekoga tko će pokupiti poklone I dovesti ih vam na željenu adresu. To neka svakako bude osoba od povjerenja.

8. Izradite znak ‘Upravo vjenčani’

detalji18detalji19detalji11

Izradite znak ‘Upravo vjenčani’ koji ćete objesiti na auto. Neka bude jedinstven I kreativan.

9. Udetaljite protokol

detalji17

Svakako udetaljite raspored I protokol samog vjenčanja. Ako je vama jasno da će se nakon ceremonije održati fotografiranje u crkvi, ne znači da to znaju I ostali gosti. Svakako se pobrinite da ih na vrijeme obavjestite o detaljima protokola kako bi se išlo u najboljem redu.

10. Uživajte!

detalji14detalji15detalji16

I za kraj, ono što najčešće mladenke zaborave napraviti na dan vlastita vjenčanja je, uživati. Opustite se, uživajte u zasluženom danu za koji ste se toliko pripremali.

Vaša Marija


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3