Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

McWedding: Novi hit u Hong Kongu


mc dondalds

Počevši ove godine, 2011. mladi bračni parovi, će svoju ljubav moći ovjekovječiti I ozakoniti u McDonald’s restoranima brze prehranemc donalds1. Ove domišljate ideje dosjetili su se, naravno, Kinezi I već ovog mjeseca u Hong Kongu je započeo testni period u tri glavna McDonald’s restorana. U ponudi McWeddinga će biti nekoliko paketa, najjeftiniji od otprilike 710 kn što je, primijetit ćete, velika ušteda za Kineze koji na vjenčana slavlja troše otprilike oko 7200kn.


U cijenu je uračunata rezervacija, personaliziran meni, dekoracije, McDonald’s tematski pokloni, posebna vjenčana torta od pite s jabukama I jedan pomfrit, umjesto tradicionalne trešnje, kojeg par dijeli prije poljupca.

Ovo je ultra jeftin I zabavan način vjenčanja, nešto slično odlasku u Las Vegas. Ono na što mladenci moraju pristati jest otvoren tip zabave, dakle, nema privatnosti I svi gosti restorana su slobodni promatrati ceremoniju. Također, McDonald’s nema u ponudi alkoholna pića ili piva, tako da je zabava mc donalds2bezalkoholna.mc donalds3

Cijeli ovaj fijasko je započeo kada se par koji se upoznao u McDonald’s restoranu u Hong Kongu, odlučio tamo I vjenčati. Vijest se brzo raširila I uskoro u počeli pristizati pozivi parova iz cijele zemlje zainteresiranih za McDonald’s vjenčanje. Tako je rođen novi trend.

McWedding možda nije najromantičnija ideja, ali je sigurno jedna od jeftinijih I neobičajnijih. Da ne zaboravimo spomenuti, nakon vjenčanja par na poklon dobije gomilu Happy Meal igračaka. A za bračni par nema ništa bolje nego igrati se njima, goli, na medenom mjesecu.

 

wedding.hr

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3