Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Recenzija: Concrete Minerals sjenila


Concrete Minerals sjenila izgledaju prekrasno na stranici, ali I na swatchevima koje sam špijunirala na netu, tako da nije bio lak zadatak odabrati što želim. Odlučila sam se na You Choose Any sjenila I primer za ista. Cijena oko 400kn.

Nekima se može činiti da Concrete Minerals ima nešto veću cijenu od većine mineralnih firmi, ali njihova sjenila dolaze u puno većim pakiranjima I sadrže oko 1.5mg samog proizvoda. Iskreno, sumnjam da ću uspjeti potrošiti ijedno od ovih sjenila. Nebito, moram vam pokazati koje sam boje izabrala: Troublemaker, Deviant, Lolita, Vanity, Doe eyed, White Rabbit, Prude, Revolver, Storm i Sabotage. Uz to sam dobila i besplatan uzorak Hustle.

concrete1

Krenimo na swatcheve!

concrete2

Sabotage je crna baza s mnoštvom rozih I ljubičastih sljokica. Izvrsno izgleda kao eyeliner I jako je pigmentirano.

concrete3

Storm je srednje siva mat nijansa s laganim lila podtonom. Inače jako volim ovakva sjenila, odlična su za sve – od neutralnih kombinacija do smokey eyes. concrete4

Troubemaker je smeđa baza sa zlatnim shimmerom. Obavezna za sve koji vole neutralne boje.

concrete5

Prude je blijedo ružičasta, poprilično transparentrna I prepuna jakog finog shimmera. Super je kao highlighter za ispod obrva ili u kutu oka.concrete6

Vanity je neobična kombinacija zlatnog I srebrnog. Sviđa mi se boja, međutim, s ovom nijansom je teže za raditi jer nije glatke teksture kao ostale ( radi toliko količine povećeg shimmera).concrete7

White rabbit je lagana bijela s ružičastim odsjajem. Super je za korištenje preko crne baze (olovke za oči npr.)

concrete8

Revolver je moj favorit. Shimmerasta tamno smeđa nijansa sa šljivastim podtonom. Stvarno izgleda predivno, ali nažalost ova slika to ne pokazuje u realnoj mjeri. concrete9

Lolita je super shimmerasta taupe nijansa. Neutralna I jako lijepa na, recimo, unutarnjem kutu oka kad radite smokey.

concrete10

Doe eyed je opisana kao mat smeđa, ali u posudici se vidi nešto shimmera. Doduše, on potpuno nestane kada se sjenilo nanese mokrim kistom.

concrete11

Deviant je smeđe ljubičasta nijansa prepuna shimmera.

concrete12

Swatchevi su  napravljeni na mojoj podlaktici. Sjenila su nanešena mokrim kistom za maksimalnu vidljivost, na suhu kožu bez primera. Slikano na dnevnom svjetlu.

L-D: Sabotage, Storm, Troublemaker, Prude, Vanity.

concrete13

L-D: White rabbit, Revolver, Lolita, Doe eyed, Deviant.

concrete14

Kao što sam rekla, dobila sam besplatana sample od Hustle koja je prigušena pink boja (shimmer).

concrete15

concrete16

Jako sam zadovoljna odabranim. Paket je brzo stigao I sve je bilo lijepo zamotano u dekorativni papir s porukom od divne Emily (vlasnica). Jako mi se sviđa sve što Concrete Minerals radi I jedva čekam proširenje asortimana.

Koje boje CM nijanse vas se najviše sviđaju? Što mislite o mom izboru?

Vaša Variola Vera,

www.variolavera.com


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3