Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Ljubavna priča kakvu još niste čuli!


 

Njihov prvi spoj je bio na Noć vještica 2008. Bahar jednostavno nije mogla odoljeti Nicku odjevenom u strašno otkačenu osobu.

Nicku je, nažalost, nedugo nakon toga dijagnosticiran zloćudni tumor I otad je na kliničkim ispitivanjima. Nick je izuzetno jaka osoba I do nedavno je bio u stanju voditi aktivan I ispunjen život. Daleko je premašio prognoze da će preživjeti samo 3 do 6 mjeseci otkad mu je dijagnosticirana teška bolest njegovom 28. godišnjem tijelu.

Tumor je Nicku dijagnosticiran nakon bolova u trbuhu koji su ga zahvatili dok su bili na odmoru u San Diegu. Bol se smirila, ali obavljeni CT je pokazao abdominalnu masu koja je kasnije definirana kao DCRST.

nick

Nick sada ima pet masa u trbuhu u rasponu od 5 do 12 cm. Nakon otprilike 4 mjeseca liječenja, doktori su pokušali resekciju što je rezultiralo samo biopsijom tkiva. Kirurg je objasnio da bi uklanjanje masa opasno ugrozilo njegovu kvalietu životu I da ne bi bile uspješne. Liječnici su rekli kako Nick neće dočekati prosinac 2009. I poslali su ga kući na palijativnu kemoterapiju. Nakon oporavka od operacije, Nick je krenuo na kemoterapiju, a tumori su se stabilizirali I napredovali do stanja kada se mogu skinuti.

nick6nick8

Danas, tri godine kasnije, šest tretmana kasnije, Nick I Bahar nemaju interesa u odustajanju od zajedničke budućnosti. Čekaju novu kemoterapiju koja će uzrokovati gubitak kose I mučnine. Bilo kako bilo, ljubav njegova života, Bahar ne dvoji niti u jednom trenutku oko udaje za ovog čovjeka. Ako ne bude sposoban stajati na vjenčanju 15 minuta, ona će se udati za njega u 10 minuta!

Nick I Bahar shvaćaju kako nemaju vremena za čekanje I kako je njihov trenutak upravo sad I odlučuju se vjenčati. Sretni što mogu provesti zajedno svaki trenutak života koji im se pruža.

nick2

Bahar ne doživljava da se udaje za čovjeka koji ima tumor, ona se udaje za čovjeka iz Illinoisa koji ju doživljava najboljom prijateljicom, I na kraju krajeva, suprugom.

NIck je možda malo umorniji zaručnik od ostalih zaručnika I možda malo manje lud nego što je bio, ali ga Bahar svejedno voli. Pogled na njegovo iscrpljeno I mršavo tijelo ju katkada zna razljutiti, no on je u potpunosti njen, u svim formama. Njezin zgodan plivač ju gleda kroz praznu ljusku raznih lijekova protiv bolova I razmišlja o svadbi što mu izvlači osmijeh na usne.

nick5

A osmijeh je ovom mladom paru I omogućen.  Američka organizacija koja slavi hrabrost, odlučnost I produhovljenost parova u ljubavi tijekom izazovnih vremena, Wish Upon a Wedding, im je omogućila vjenčanje na kojem su Nick I Bahar ovjekovječili svoju ljubav I dokazali da se od nje nikad ne odustaje. <3

Wish upon a Wedding je neprofitna organizacija koja ispunjava želje zaljubljenim parovima  koji su se našli u izazovnim trenucima, suočeni s teškim bolestima, bez obzira na njihovu seksualnu orijentaciju organizirajući vjenčanja diljem Amerike.  Oduševljeni smo idejom I želimo im puno uspjeha!

nick4

Ako vas je dirnula priča, slobodno ju širite dalje da se svi zajedno malo manje  okupiramo glupostima, a malo više uživamo u ljubavi I trenucima ‘sada’.

Vaša Marija


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3