Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Breskva- bež kombinacija boja za vjenčanje


 

Slatko, ali sofisticirano, boja breskve je zrela za branje. U kombinaciji s bež bojom daje vašem vjenčanju svjež, modern I veličanstven izgled.

Za početak krenite s cvijećem. Kod odabira cvijeća u spomenutim bojama nećete imati poteškoća. Ruže, orhideje ili hortenzije u geometrijskim terakota loncima koje ćete obojati u boje brekvu I bež. Na tanjure položite bijelu čokoladu ili bombon od jagode jer ružičasta boja poboljšava ovaj ljetni motiv.

Ruke omotajte oko sanjivog buketa načinjenog od bež baze koju čine ruže I ranunkula te baze boje breskve koju čine orhideja I amarilis.

breskvabreskva1

Za vas I vaše djeveruše bit će prigodne pismo torbice koje će odražavati vaš modni smisao, a koje ćete I kasnije moći koristiti.

breskva3breskva2

Za vas, naravno bijelo, možda bež, za djeveruše, svakako, boja breskve. Bež boja bi idealno pristajala, primjerice kumi, majci ili svekrvi.

breskva8breskva6

Muškarci mogu I dalje biti muškarci ako im nametnete neki detalj u boji breskve kao što je kravata ili rupčić.

breskva4breskva5

Pozivnice neka zadržavaju sofisticirani smisao I odaju temu vjenčanja od samog početka.

breskva9breskva10

Vaši gosti će vam biti zahvalni poslužite li im sladoled od breskve u ljetne vruće dane, a navečer ledeni čaj od breskve, koktel od breskve I đina ili martini kremu posluženu u kombinaciji s breskvom.

breskva11breskva12

Vaša Marija


rating
  Comments

New Comment
Created by Anonymous in 21.10.2011. 9:53:13
Jako lijepo

Asset 1 Asset 2 Asset 3