Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Lepršavo I veselo na ulicama rane jeseni


 

Vjerujem da povratak u surovu realnost nakon bezbrižnog ljetovanja nikome nije pretjerano drag no zašto da si kvarimo doživljaj?

U ovoj ubrzanoj galaksiji, Zemlji koja se toliko ubrzava, ljudi koji jure ulicama kako bi stigli na određeni cilj, gledam i ne vjerujem kamo sve ovo vodi. Drage žene, opustite se i posvetite se samoj sebi, prijateljicama, muževima i neka vas ništa ne zaustavlja. Jedan je život, a njime vladate vi same, svojom ljepotom iznutra i izvana, vi krojite svoj život i vrijeme. Zato se prepustite sebi i uživajte u tim trenucima maksimalno koliko god možete.

Što se ove jeseni (2011.) nosi na ulicama?

fashion5fashion11

Na savršen način udahnite svježinu i dašak romantike u ove jesenske dane, te se obucite u lepršave haljinice cvjetnih uzoraka, na  točkice, leptiriće, prugice, gumbiće, ponosno kročite na ulice svoga grada I vratite u najromantičnije dane svog života.

fashion12fashion1

Što se tiče boja uskladite nježne pastelne boje puderastih tonova s divljim ljetnim nijansama.

fashion9fashion10

Najviše se nosi crvena boja sa smeđkastim tonovima, npr. mala uska crvena haljinica i smeđi decentni remen u struku naglasiti će vaše obline. Mala torbica s cvjetnim uzorkom biti će pun pogodak uz ovu kombinaciju.

fashion13fashion16

U ove rane jesenske dane najzahvalniji su lepršavi materijali kao što su pamučni mako, lan, saten svila i viskoza. Materijali koji lagano padaju, koji prate linije ženskih oblina savršeno će maziti vaša tijela, a što se oblina tiče budite ponosne na njih, jer mršavice odavno nisu u modi.

Vaša Nina


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3