Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Trend–dobro ili loše?


 

Kada govorimo o trendovima, kao da smo hipnotizirani njima. Sve što nam nameću mediji mi to spremamo u svoju memoriju i pretvaramo se u ličnosti koje ne poznajemo. Nosimo stvari u kojima ne raspoznajemo jedne od drugih i naposljetku svi se pretvaramo u masovne klonove.

modamoda3

Trend kao trend je poželjan, vodi vas kroz val nečega što je IN i što bi se moglo naći u Vašem ormaru, ali ne i nužno kopiranje trenda od glave do pete.

moda1moda2

U tom slučaju svi postajemo identični i nezadovoljni. Ili nas je strah isticati se i biti drugačiji od drugih? Vladajmo svojim stilom i načinom odjevanja. Ako se oblačite kao Carry Bradshow to ni u kojem slučaju ne znači da ste i vi modna ikona stila, daleko od toga. Sigurna sam ako malo bolje pogledate, kada prolazite ulicama svoga grada nailazite na žene koje izgledaju poput vas.

moda4moda11

To znači da ste daleko od svog vlastitog stila i da se trgnete i kažete: Be your own trendsetter!!!

moda6moda12

Ulicama vlada hodajuća odjeća koja nosi žene, umjesto obrnuto. Budite vladarica svog ormara, svog stila i odjevanja. Ne moraju to nužno biti skupe stvari da biste izgledale privlačno. Otvorite bakin stari ormar ili majčin, iskombinirajte stvari koje možda nikada nebiste, jer vas je strah kako će vas ljudi gledati. Recite Da sebi, a ne drugima i budite ono što želite. Izmislite vlastiti trend i budite zadovoljni sobom.

moda8moda9

Vaša Nina!


rating
  Comments

New Comment
Created by AMARADI in 16.11.2011. 12:30:32
Odličan post! Stvarno je previše klonova, a danas imamo bezbroj mogućnosti za osmišljavanje vlastitog stila..

Asset 1 Asset 2 Asset 3