Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Tematsko: Avatar vjenčanje


avatarAvatar je milijardu dolara vrijedan blockbuster redatelja James Camerona koji je postao nešto poput kulturalnog fenomena. Poboljšan 3-D tehnologijom, film prikazuje Pandoru, fikcijski dom miroljubivih stanovnika Na’vi. Oduševljeni ovim masivnim alienima plave kože, neki su se odlučili na jedinstven tematski pothvat – Avatar vjenčanje.


Naravno, cijela priča dolazi iz kineske provincije Hunan, koja neobično podsjeća na leteće planine Pandore, a koje su se već počele turistički iskorištavati, pa tako I za vjenčanja.

Za Kineze je normalna stvar organizirati multi vjenčanja (nekoliko vjenčanja istodobno), pa se na takvom jednom našla I Xiao Tsao, buduća mladenka koja je bila primorana, unutar takvog multi vjenčanja, prihvatiti avatar1sve usluge organizatora, inače kraljeva eksploatacije. Nažalost, Avatar vjenčanje nije uspjelo jer nisu uspjeli nabaviti kostime Na’vi, koje su na kraju odglumili šumari obučeni u plava odijela I maske, što je izgledalo prilično razočaravajuće.

Mladenka iz ove priče nije bila zadovoljna što ne znači da se vama cijela ideja ne bi mogla svidjeti, naravno, ako uspijete organizirati svoje vjenčanje čak daleko u Kini. Vjerujte, ništa ne obećava vječnu ljubavnu sreću kao dva Avatara na vašoj bračnoj fotografiji.

 

wedding.hr

rating
  Comments

New Comment
Created by vfockhfboe in 20.7.2012. 8:14:22
hydEaO <a href="http://oalhmfepxodp.com/">oalhmfepxodp</a>
Mihasan
Created by Mihasan in 18.7.2012. 11:26:14
Meni je pa prvič v življenju dejansko všeč siv lakec.a0 Običajno so zame preveč dolgočasni, ta je pa tako poeebsn, da se ga kar ne morem nagledati!Pa tudi rdečko je krasen in seveda sta tudi ostala 2 zanimiva. Končno nekaj novega pri S-he! Maestra, super post!!

Asset 1 Asset 2 Asset 3