Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Ora tours: Karneval u Veneciji


 

Završili su božićni blagdani, proteže se ovaj dugi mjesec siječanj, nakon čega ćemo dočekati nama najdraži dan u godini – Dan zaljubljenih. Ne znate li još čime bi iznenadili svoga dragog (ili dragu), a baš bi se nekako potrudili (i malo potrošili), naša preporuka je – odvezite se na dva dana van grada. Točnije u Veneciju.

karneval

Odlazak u Veneciju vas neće ‘istresti iz gaća’ što se tiče životne ušteđevine, a osjećaj čarolije skrivanja ispod maske i pretvaranja da ste netko drugi riješit će vas stresa i dodatno rasplamsati ljubavne čari.

karneval5

Karneval je drevna tradicija koja se u Italiji slavi na mnogo načina, ovisno od regije do regije i grada do grada, a najpoznatiiji je onaj u Veneciji koji je uz paradu i tradicionalne proslave vrlo popularan po svojim maskama.

karneval3

Venecijanske maske  vuku svoje korijene iz X stoljeća, a njihova ljepota je što tih dana ljudi postaju socijalno i spolno izjednačeni, što bi u budućnosti  moglo biti zanimljivo.

Turistička agencija Ora tours iz Osijeka pripremila je program putovanja na karneval u Veneciju za vikend (17.2.-19.2.)

karneval1

Program uključuje vožnju autobusom s polaskom iz Osijeka ili Vinkovaca, smještaj u hotelu s tri zvjezdice u Lido di Jesolu. Uz slobodno vrijeme za karneval, program razgledanja uključuje venecijanske znamenitosti (Trg sv. Marka, Duždeva palača, Most uzdisaja) te organizirani poludnevni izlet otocima Lagune.

Cijena aranžmana po osobi iznosi 740,00kn.

Više o ponudi na: http://oratours.hr/europska-putovanja/karneval-venecija/


Želimo Vam lijep provod!


rating
  Comments

New Comment
Created by IVANA in 31.1.2012. 11:56:54
moj dečko i ja smo se planirali maskirati,iznajmiti kostime u kazalištu. da li se netko maskirao?
New Comment
Created by maja in 24.1.2012. 11:57:24
napokon da je netko organizirao izlet na Murano i Burano - suuper! Idemo i mi!
New Comment
Created by Ana in 23.1.2012. 12:30:37
Bili prošle godine i oduševljeni smo! I ove godine planiramo!

Asset 1 Asset 2 Asset 3