Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Pin-up djevojke: Osvojite svijet!


 

Iako je najpoznatija pin up djevojka prošlog stoljeća bila Marilyn Monroe, prva u povijesti taj je status stekla Betty Grable kao maskota američkih trupa tijekom II. Svjetskog rata čiji su posteri služili kao motivacija vojnicima na bojišnici.

pinupnina13

Drage djevojke budite senzualne, lijepe, šarmantne, a ono što dolazi s tim je i koja kilica više. Budite ponosne na svoje obline jer Vas to čini pravom ženom. Već odavno nisu popularne mršave djevojke koje su na modne piste lansirali ‘muški’ modni kreatori, odnosno kako bi ih ja nazvala ‘muškarci koji mrze žene’.

pinupnina14

Danas to izgleda ovako:

Marilyn Monroe? Ne, ovo je lijepa Charlize Theron. Budite posebne, drugačije i nikako ne zaboravite istaknuti usnice crvenim ili smeđim ružem, i oći sa crnim tušem koji naglašava mačkasti pogled.

Angelina Jolie u mlađim danima. Šeširi su IN, nosite ih!

pinupnina2pinupnina3

Megan Fox, današnja ikona pin-up djevojaka koja voli naglasiti svoje obline.

pinupnina15

Nosi se crveno! Baš poput male crne u vašem ormaru se uvijek mora naći i crvena haljina. Danas se nose haljine koje istiću struk bilo remenom, vrpcom ili mašnom. Najčešće su to mašne; velike, male, svih oblika i dezena.

pinupnina5pinupnina12

Dužina haljine i suknje se nosi pripijena ili malo iznad koljena ili malo ispod koljena tako da prati oblik ženskog tijela, jer takav kroj najbolje naglašava Vaše bokove iako ih možda i nemate toliko istaknute kao neke žene.

pinupnina6pinupnina7

Točke, prugice, gumbići, mašnice sve je HIT ove sezone.

Haljine i suknje, hlače sa visokim strukom sve to može izgledati veoma ženstveno i lijepo. Od materijala se najviše nosi pamuk, no za malo svečanije događaje, izlaske i proslave nose se komadi odjeće od svile ili šifona.

Uz ovakve komade odjeće obavezna je i visoka peta.

Za dnevni look moguća je manja potpetica, no za većernji izlazak bi definitivno trebala biti viša potpetica. Budite hrabre i nemojte se ustručavati kombinirati različite dezene, printeve i boje.

 pinupnina8

Ako se bojite kombinirati boje evo nekoliko primjera kombinacija: crvena i bijela, plava i žuta, zelena i smeđa, roza i narančasta. Sve te kombinacije boja možete upotpuniti sa još jednom bojom ili dezenom poput prugica, točkica itd…

pinupnina9

Najviše se nose leopard uzorci, tako da djevojke koje ste lude za ovim divljim dezenima sada je pravo vrijeme za Vas. Leopard je IN ove sezone.

pinupnina10pinupnina11

Vaša Nina!


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3