Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Sve pod kontrolom: Vjenčanje na otvorenom


Dakle, odlučili ste se za vjenčanje na otvorenom. Takvo vjenčanje je romantično I predivno iskustvo  jer takva je priroda. Međutim, organiziranje takvog vjenčanja nije nimalo lagan posao. NIkad ne znate što možete očekivati od vremena tako morate biti spremni na pričuvne planove. Slijedite naše savjete kako organizirati vjenčanje na otvorenom.


out

1. Imajte pričuvni plan u slučaju kiše. Kiša je zapravo vaš jedini neprijatelj koji vam može uništiti cijelu zabavu vani ako ju niste smjestili pod kakav krov. Idealno rješenje bi bilo održavati zabavu vani, ali imati uređen prostor iunutra u slučaju kakve kiše. Dobro rješenje su šatorske tende, ali samo za laganiju kišu. U slučaju jače kiše vaši gosti bi se mogli zablatiti, a vjetar bi mogao odnijeti tendu.

2. Vjenčanje na otvorenom, tj. u prirodi,  u prirodi, ima svoje bonuse, a to su dekoracije. Upotrijebite sve što vam priroda nudi. Ipak, trava treba biti pokošena, a cvijeće uredno.Vrlo zanimljivo izgledaju lukovi od bršljana, cvijeća ili bilo kakvog zelenila koje možete napraviti uz pomoć žice, a smjestiti na ulaz ili mjesto gdje će mladenci izreći svoje zavjete (ako će i ceremonija biti održana vani).

3. Pazite na catering! Morate obavijestiti catering da će se prijem gostiju održati vani kako bi vam pripremio hranu koja nije kvarljiva i koja može stajati vani u vruće ljetne dane.

out1

4. Ako je u pitanju ljetno vjenčanje na otvorenom, osigurajte mnogo hladnih napitaka poput limunade, čajeva, mineralne vode, leda. Poslužite različite vrste koktela. Ljeto je vrijeme kada je tijelo izloženo dehidraciji tako da je bitno imati u blizini što više tekućine.

5. Pobrinite se za komarce, bube i kukce koji znaju biti poprilično dosadni. Vjenčanje na otvorenom uz takve napasti može biti potpuni promašaj.

6. Organizirate li vjenčanje negdje van svog dvorišta, obavezno kontaktirajte općinu mjesta u kojem mislite organizirati zabavu da biste dobili dozvolu da vas ne bi, u špici zabave, neugodno otjerali kući. A za sobom, obavezno, počistite!

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3