Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Ususret proljeću: Blijedo narančasto vjenčanje


 

Blijedo narančasto vjenčanje u kombinaciji s nježnim pastelnim bojama poput ružičaste, bež ili prljavo bijele je odličan odabir za proljetno vjenčanje.

Od cvijeća predlažemo kombinaciju ruža i ranunculusa dok prostor možete dekorirati pomponima koji će visiti iznad svakog stola.

blijedonarančastoblijedonarančasto5

I vjenčanica ne mora nužno biti bijela, ako se već ne odlučite za blijedu narančastu, odaberite barem kakav detalj u ovoj boji.

blijedonarančasto9

Što se tiče pića koje ćete poslužiti, osim klasičnih narančastih koktela, poigrajte se kockicama leda. Ove kockice se rade tako da se slažu slojevi voća koji se zamrznu, a zatim poslužuju uz piće.

blijedonarančasto1blijedonarančasto2

Torta ukrašena švicarskom meringue glazurom kreme od maslaca.

blijedonarančasto3blijedonarančasto7

Iako se ovi maleni pokloni za goste čine kompliciranima, zapravo se radi o klasičnim kutijcama ukrašenim cik cak škarama. U njih su umetnute tajne poruke koje se skrivaju ispod slatkiša. A za najmanje pripremite slatkiše umotane u papiriće, koje ste s malo ukrasne trakice i ljepila, sami napravili.

blijedonarančasto6blijedonarančasto11

Fotografije preuzete s Martha Stewart Weddings.

 

.


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3