Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Medeni mjesec: Krstarenje Jadranom


 

Ora tours iz Osijeka za vas je pripremila romantično krstarenje Jadranom i Jonskim morem što može biti idealna prilika za vaš medeni mjesec. Putuje se na brodu Costa Classica opremljenim elegantnim prostorijama I toplim,opuštajućim bojama što ga čini jednim od najomiljenijih brodova u floti Costa Cruise.


clasica1

Trattoria Buffet je sjajno mjesto za obrok al fresco na prekrasnoj terasi s pogledom na more, s podom od tikovine i bijelim baldahinom. Središte društvenog života na brodu je Piazza Navona i plesna dvorana Puccini – mjesta za susrete, ples i zabavu. Za večernje zabave, tu je kazalište Colosseo na dvije palube, ukrašeno mozaikom na osnovi dizajna Emilia Tadinija.

clasica

Predvno putovanje započinje u Dubrovniku, a prolazi se dužinom Grčke, Crne Gore i Italije.

rating
  Comments

Reinaldo
Created by Reinaldo in 18.7.2012. 10:55:39
Eğer bunu hakikaten CHP kaldırttıysa Internet'e bakışları da meekelmte bakışları gibi kıt demektir. Video telif hakkı ihlali şikayetleriyle kaldırılmış ama Abbas Gfce7lfc'nfcn kendi sitesinde programın tamamı kaya gibi duruyor. Onu nasıl kaldırtmayı dfcşfcnfcrler acaba

Asset 1 Asset 2 Asset 3