Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Uspješna momačka zabava : Striptiz


 

momačka

Dakle, vi ste kum, stari kompanjon, najbolji prijatelj. Kao takav morate svom pajdašu prirediti I provod života – posljednji kao samcu. Evo nekoliko savjeta kako organizirati uspješnu momačku večer koja se neće pretvoriti u kaos kao u filmu “Mamurluk”.

Zabranjen ulaz ženama

Momačka zabava se s razlogom zove momačka, dakle, nema djevojaka. Jedan od razloga je taj što se mladići nikad dovoljno ne opuste ako su dame u prisutnosti (a na momačkoj želite totalno opuštanje), a drugi razlog zašto ženama nije mjesto na momačkoj zabavi je sljedeći savjet.


Striptiz (naravno!)

Morate priznati da su striptizete sastavni dio momačke zabave kao što je bijela vjenčanica sastavni dio vjenčanja. Zato nemojte kršiti običaje I držite se dobrog starog recepta uspješne momačke večeri – momačka1nabavite striptizetu. O tome možete razgovarati s mladoženjom, ali veća fora bi bila da ga iznenadite. Vrlo je bitno zabraniti ženama pristup, posebno ako je mladenka po prirodi ljubomorna. Odbije li mladoženja prijedlog striptizete, poslušajte ga ili (još bolje!) nemojte! Odlučite li se svakako za striptiz, izaberite želite li da striptizeta dođe vama na privatnu zabavu (jeftinija varijanta) ići ćete društvo izvesti u striptiz bar (budite spremni platiti račun I ne zaboravite napojnice za striptizete). Uz ovu drugu opciju kombinirajte večeru ili partiju pokera, akako ne biste baš cijelu večer buljili I trošili novce na gole dame (iako upravo to ne zvuči loše).

Sport

momačka2Dojadilo vam je opijanje I želite napraviti nešto drugačije. Organizirajte veliki turnir! Unajmite dvoranu na pola dana, isprintajte majice sa šaljivim natpisima za ekipe I zaigrajte tenis, nogomet, basket, košarku, odbojku, rukomet ili sve zajedno. Nakon tekme se možete počastiti kakvom cugom ili grickalicama. U slučaju da prijatelji mladoženje I nisu neki sportski tipovi, odvedite ih na neku utakmicu gdje ćete moći zajedno sjediti, jesti grickalice I piti pivo.

Momačka u prirodi

Raspitajte ima li tko kakvu vikendicu u šumi, daleko od buke grada, gdje ćete odvesti mladiće na vikend. Ispijanje piva, roštiljanje, kuhanje čobanca, cijepanje drva, spavanje u šatorima ili planinskim kućama – savršeno za muško zbližavanje. Osim sjedenja oko vatre I ispijanja alkohola raspitajte nudi li se u blizini kakva sportska rekreacija poput pecanja, raftinga, bungee jumpinga, skijanja ili pak lova.

Ako vam se ne sviđa ništa navedeno, možete jednostavno organizirati kod nekog privatno druženje uz karte, možda kakav okupljanje u omiljenoj birtiji… Što god odlučili, ne pozivajte žene!

 

Vaša Marija

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3