Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

5 vrućih trendova za nadolazeće ljeto 2012.


Što se nosi ovoga ljeta? Srećom za nas djevojke, u ljeto 2012. kako ukazuju modne piste, stiže nam povratak ženstvenosti i glamura. Zamislite ružičasto u kombinaciji cvjetnih uzoraka, dugačke suknje, pastelne boje te materijale kao što su til, svila, pamuk, organdi. Bacimo pogled na ono što će biti IN ovoga ljeta.


1. Pastelne boje

torba1

Ah, tako su ženstvene i girly. Ove sezone svaka se djevojka može osjećati baš poput prave princeze. Zamislite male suknje od tila ili organidija u baby rozoj, plavoj i žutoj.

torba2

2. Pismo torba

torba

 Velike pismo torbe su totalni MUST HAVE ovoga ljeta!

Prihvaćamo ih u svim bojama, dezenima, kopčama, bilo da su kožne, platnene, ili od pliša. Jednostano ih obožavamo. 

3. Badići s resicama

torba3torba4

Veliki povratak resica koje su se nosile početkom 20. stoljeća 20-ih godina, no ovoga ljeta transformirat će se kroz zavodljive badiće. Izgledajte šik!

4. Cvijeće

torba5

Kako bi bilo koja sezona mogla biti topla bez cvjetnih uzoraka? Ljeto 2012 biti će bogato cvjetnim, voćnim uzorcima, ogledalo optimizma, pa čak i papiga otisci su super trendy. Vrijeme je za zabaviti se pod suncem!

5. Šeširi

torba6

Slamnati šeširi većih i manjih promjera ovoga će ljeta krasiti glave i čuvati ih od silne vručine. Zaigrajte se satenskim trakama, cvijetovima i maramama, te isfurajte više kombinacija na svom šeširiću.

rating
  Comments

Sta je In a sto Out ?
Created by Dženita in 30.7.2012. 2:21:52
Zelim sznati sta je sad IN a sto OUT jer ja ne zelim da se izblamiram ako budem obucena u out styl-u. Ja sam pravi pratitelj mode,sve sto je vezano za modu interesujem se za to.Voljela bih da malo promijenim style imam 13 godina i zelim da budem cool :)

Asset 1 Asset 2 Asset 3