Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Snjeguljica kao tema vjenčanja


 

Alfred Angelo je dizajnirao vjenčanicu za ovu Disneyevu ljepoticu, a mi ćemo, u sedam stavki, kreirati vjenčanje kakvo zaslužuje. Tema ovog vjenčanja, jednostavno je Snjeguljica.


1. Alfred Angelo Snjeguljicu je opisao kao skromnu mladu nevjestu čija vjenčanica odražava gracioznost i ljepotu. snowhite8

2. Crveni detalj svake Snjeguljice mora biti buket, a ima li ljepšeg cvijeća od crvenih ruža. Naglasak je što je ovo cvijeće dostupno tijekom cijele godine, pa tako i zimi. Crvene ruže odišu strašću i romantikom, a osim što se lijepo ističu na bijeloj vjenčanice, naglašavaju i Snjeguljičine crvene ‘kao krv’ usne.

snowhite6

3. Za cipele smo odabrali neobične plave sanale s nabranim satenom.

snowhite1

4. Vjenčanje Snjeguljice mora biti u doba njenog rođenja, u zimu. Odaberite ‘ledene’ detalje u pripadajućoj plavoj boji.

snowhite9

5. Za goste odaberite svijeće  u obliku crvenih jabuka kao znak zahvale i podsjetnik za vaše tematsko vjenčanje.

snow white

6. Gostima poslužite klasično – tortu od jabuka te jabučni cider kao topli napitak.

snowhite10FO020007089

7. Djeveruše odjenite u poznate Snjeguljičine boje – plavu i žutu s pokojim crvenim detaljem.

snowhite3snowhite4

Za kraj, još jedna ideja! Okružite se sa sedam djeveruša, ukoliko to budu malene djevojčice, ili čak dječaci, izgledat ćete poput prave Snjeguljice!

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3