Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Kist za rumenilo


 

Jeste li se ikada našle zbunjene u parfumeriji ispred police s kistovima i drugim pomagalima za nanošenje make up-a? Vjerujem da se ovo dogodilo većini žena, što ni malo ne čudi s obzirom na to koliko danas postoji vrsta kistova, spužvica i ostalih „alata“ za šminkanje. Profesionalni visažisti koriste puno kistova, ali za osobnu upotrebu i dobar make up poslužit će vam nekoliko onih najvažnijih. Pa nastavimo:


3. Kist za rumenilo

kist5

Uz rumenilo obično dolazi i maleni plosnati kist, ali njime je teško dobiti jednaki nanos i lijepi efekt prirodne rumenosti. Kist za rumenilo trebao bi biti okruglog oblika i napravljen od prirodne dlake. Također je potrebno otresti višak proizvoda prije samog nanošenja, a najbolje ga je nanijeti laganim kružnim pokretima od početka jagodica te lagano „blendati“ prema sljepoočnicama. Dok nanosite rumenilo, lagano se nasmiješite jer tako možete bolje odrediti gdje su jagodice i gdje točno nanijeti boju. Važno je da se ne vide oštri prijelazi i da ne možemo točno odrediti gdje rumenilo počinje, a gdje završava.

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3