Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Romantične ideje za godišnjicu braka


 

Provedite godišnjicu braka u prirodi Planiranje godišnjice braka više ni za one nemaštovite ne mora biti stresan posao. Dovoljno je da se samo malo potrudite i vaš trud će sigurno biti nagrađen. Ono najbitnije je pokazivanje pažnje.

Kada planirate obilježiti  godišnjicu braka ne morate nužno razmišljati o odlasku negdje van grada što može biti poprilično skupo. Razmišljajte kako je dovoljno da provedete jedno s drugim kvalitetan dan ispunjen ljubavlju i romantikom. Za početak obećajte samoj (samom) sebi kako si nećete dozvoliti cijeli dan (možda i tjedan) da vas voljena osoba naživcira i kako ćete biti poslušan i dobar partner kakav ste bili i na početku veze. Naravno, ovo vrijedi za one koji se vole tu i tamo posvađati s partnerom što je sasvim normalna stvar u zajedničkom životu dviju ili više osoba.S večerom nećete pogriješiti

Za taj dan možete isplanirati kakvu vožnju biciklima van gradske buke, seoskim puteljcima, vinogradima, pa usput možete svratiti na kakvu degustaciju vina. Slavite li godišnjicu zimi, kupite dvije karte za bazene i provedite cijeli dan u jacuzziju šaputajući si ljubavne izjave. Voli li vaša draga kazalište, iznenadite ju kartama i vi, za promjenu, odite s njom. Planirate li iznenađenja za dragoga, kupite dvije ulaznice za kakvu utakmicu i, umjesto, prijatelja, vi mu budite pratnja.

Želite li večer provesti u malo romantičnoj atmosferi, potrudite se i napravite večeru uz svijeće. Klasika? S razlogom, ljubav ide kroz želudac. Imate li djece, pozovite baku servis kako biste ovu večer mogli uživati jedno u drugome bez ikakvih ometanja. Niste li sasvim opušteni u kuhinji, naručite klopOpustite se u zajedničkoj kupciu i servirajte ju kao da ste ju sami pravili. Prostor ukrasite svijećama, pustite neku romantičnu glazbu (Frank Sinatra). Hranu možete servirati na lijepo dekoriranom stolu ili stoliću dok sjedite na jastucima. Obavezno poslužite vino i neku deliciju s afrodizijačkim svojstvima poput jagoda i šlaga, čokolade, oraha ili, imate li mogućnosti, kamenica. Nakon večere počastite svoga dragoga ili dragu relaksirajućom masažom, a možete se i oboje okupati u kadi punoj pjene u svijećama osvijetljenoj kupaonici, a tko zna gdje ćete završiti nakon kupaonice.

Vrhunac večeri može biti poklon koji ste pripremili, a koji bi mogao, recimo, biti komad seksi donjeg rublja ili kakva seksualna igračkica, poput jestivih gaćica, kako biste se osigurali da ćete poslije kupaonice završiti u spavaćoj sobi.

Romantika je potrebna, kako u vezi, tako i u braku. Niste li romantičar u duši, jedan ovakav dan u godini vas neće pretjerano inkomodirati, a puno će značiti vašoj vezi. Jedne godine ćete se oko planiranja potruditi vi, druge on(ona), treće zajedno i već ćete slaviti 25. godišnjicu braka, a o njoj neki drugi put. ;)

Vaša Marija

 

 


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3