Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Tema vjenčanja: Mirišljava lavanda


Lavanda kao tema vjenčanja je divna iz više razloga. Vrlo je dekorativna, predivne ljubičaste boje, prirodna, zdrava, dostupna, mirišljava. Bilo da njome dekorirate prostor ili od nje radite neobičan vjenčani buket. Osim što će osvježiti prostor svojom divnom bojom, njezin miris će razveseliti svačija čula.Lavanda kao tema vjenčanja je vrlo zahvalna, posebno ako možete doći do velike količine lavande za manju cijenu. To ne bi trebao biti problem stupite li u kontakt s nekim tko ima plantažu lavande te ju uzgaja na veliko. 
Tema vjenčanja: LavandaTema vjenčanja: Lavanda

Tema vjenčanja: Lavanda

Lavanda raste posvuda i vrlo ju je lako nabaviti, a njezina primjena je raznolika. Buket lavande u ruci mladenke, lončanica lavande na svečanom stolu, viseći aranžmani te konfeti kao dekoracija na vjenčanju.

Tema vjenčanja: Lavanda

Tema vjenčanja: Lavanda

Sir s lavandom koji ćete poslužiti gostima, čaj od lavande  ili vrećice lavande protiv moljaca te sapunčići lavande koje će gosti ponijeti kući. Niz je mogućnosti koje vam pruža ova predivna biljka.

Tema vjenčanja: Lavanda

Tema vjenčanja: Lavanda

Zahvaljujemo Noah organizaciji vjenčanja na predivnim fotografijama Lavandinog vjenčanja.

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3