Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Indijansko i kaubojsko tematsko vjenčanje


 

Portal Wedding.hr je odradio prvi wedding photoshooting tematskog vjenčanja. Autentična lokacija bio je Buffalo Bill City, Vrsi, a suorganizatorica i glavna fotografkinja Kristiana Lucca. Ovaj projekt je ujedno i najava jedinstvenih tematskih vjenčanja koje portal Wedding.hr planira raditi u budućnosti na različitim predivnim hrvatskim lokacijama.


Ulogu indijanke pohvalno je odradila Žanamari Lalić, dok se u ulozi kaubojke odlično snašla Pamela Ramljak. Mladi mladoženje su bili perspektivni modeli iz Šibenika Ivan Pilić i Krešimir Ivančević

 photoshooting18 
photoshooting12photoshooting13

Na projektu su sudjelovali mnogi hrvatski dizajneri. Klara Ivanović, vlasica Carol modnog studija iz Biograda je za ovu priliku izradila vjenčanicu za indijanku dok je odijelo za indijanca bilo original Winnetou odijelo nošeno u filmovima o Winnetou koja su se snimala 60’  godina na raznim lokacijama Hrvatske. Danas se to odijelo nalazi u Winnetou muzeju u hotelu Alan u Starigradu Paklenica, a u vlasništu je Jadran filma.

story4

Naušnice od perja za indijanku te muževnu ogrlicu za mladoženju izradio je umjetnički kreator ViletinA iz Splita dok je naušnice i narukvicu za kaubojku izradila Irena Vučinić iz Zagreba.

photoshooting15photoshooting16

Vjenčanicu za kaubojku smo potražili u salonu vjenčanica Favola, a odijelo za kauboja su rekviziti Buffalo Bill Citya.

photoshomeoting14

Meli Tomašević i Simpa Look studio su se pobrinuli za frizure modela, a iz Njemačke je za ovu prigodu došla I predstavnica kozmetičke kuće Armani, make up artistica Sandra Škugor.

photoshooting17

Gospođa Natali iz Zadra je izradila prigodne bukete za mladenke, a sve je završilo poslasticom – tortom Fantazije iz Bibinja.

photoshooting4

Tematska vjenčanja su sve traženiji proizvod na ovim prostorima stoga najavljujemo nastavak ovakvih photoshootinga na različitim lokacijama i različitim temama.

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3