Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Hod prema oltaru – zadržite suze!


 

Hod prema oltaru - posljednji hod slobodne djevojke Hod do oltara je predivan ceremonijalni dio koji nerijetko završi s pokojom suzom. Rijetko koja emotivka bilo da gleda taj prizor ili sudjeluje u njemu može zadržati bujicu emocija koja tada dolazi do vrhunca i razmazuje idealno nanesen make up.

Želite li dostojanstveno i s osmijehom na licu odraditi hod do oltara pripazite na neke sitnice.


Prije svega upozorite tatu ili onoga tko vas vodi prema oltaru da ne govori ništa emocionalno toga dana, posebno prije samog Veličanstven uvod u ceremonijuhoda. Bilo bi dobro da vam prije ulaska ne spominje kako ste lijepi, koliko vas voli, kako ste dobra kćer. Bolje mu predložite bilo kakav opušten razgovor, možda o gostima koje ste oboje pozdravili ili još niste imali prilike vidjeti.

Zamislite kako ste filmska zvijezda koja hoda po crvenom tepihu i probajte to odglumiti što uvjerljivije. Uživite se u ulogu, pozdravljajte goste, smiješite se. Sve samo da ne krenu suze!

Nikako ne susrećite svoj pogled s pogledom svojih ili njegovih roditelja! Oni će vjerojatno plakati i pogled na njih bi vas mogao Suspregnite suzedirnuti. Bolje se usredotočite na neka poznata vesela lica ,na osobu koja vas vodi, a koja bi također trebala suzdržavati suze ili na mladoženju koji vas željno očekuje kod oltara.

Opustite se, nasmijete i pokušajte dobro zabaviti u hodu prema oltaru. Možda zvuči teško, ali to je uistinu sretan trenutak, udajete se za čovjeka kojeg volite, to je najsretniji dan u vašem životu i takvog ga i doživite.

Udahnite nekoliko puta prije ulaska u crkvu. Neka vas djeveruše pomno pregledaju kako bi se uvjerile da izgledate savršeno i kako ste spremne na svoj posljednji hod slobodne djevojke.

Osjećate li se i dalje nesigurno, popijte nešto kratko. Čašica kakvog likera će vas opustiti i dati vam pouzdanje pri šetnji do oltara. Ne podnosite li alkohol i bojite li se bezveznog hihotanja, nemojte, nitko vam to neće zamjeriti. Ionako su već dotad i ostali gosti nešto popili  i prepustili se  laganom hihotanju. :P

Vaša Marija

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3