Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Morsko plava boja vjenčanja


 

Plava i fuksija - idealno Zaljubljenici morsko plave boje dolaze na svoje. Govorimo o morsko plavoj boji vjenčanja koja dolazi u kombinaciji sa srebrnom, bijelom, bež ili nježno ružičastom. Ova divna boja, ne toliko česta na vjenčanjima, daje svjež i ugodan osjećaj koji uvelike podsjeća na ljeto i naravno, more.

Morsko plava boja vjenčanja se idealno može poklopiti i s više boja, primjerice, čokoladno smeđom, platinastom, pastelno ružičastom. Želite li postići pravi dojam vjenčanja s plaže, kombinirajte ju s narančastom, bojom fuksije ili žutom,a one odvažne će morsko plavu kombinirati i s crvenom! Kombinacija je puno, samo trebate odlučiti koji dojam želite ostaviti. Hoće li to biti dojam svježine i zdravlja, dakle, kombinacija perlica i školjki ili kombinacija kristala i platinastih detalja za elegantni dojam?Plava u kombinaciji s žutom


Morsko plava i kristali

Morsko plava boja je savršena u kombinaciji s kristalima. Vaša vjenčanica ukrašena Swarovski kristalima, na glavi kristalna tijara, djeveruše s kristalnim ukosnicama, cvjetni detalji ukrašeni svjetlucavim kamenjem. Imate li mogućnosti objesite kristalne lustere u prostoriji vjenčanja za postizanje elegantnog dojma, a piće poslužujte iz kristalnih čaša na visokim nogama. Umjesto pravih ili Swarovski kristala možete se poslužiti i lažnim kristalom koji je sličan pravom, ali puno jeftiniji.

Uz morsko plavu se savršeno slažu svi morski detalji  Morsko plava u kombinaciji s platinastom

Zamislite bijele ruže koje vire iz srebrnih vaza, srebrne svijećnjake, srebrno prstenje za salvete, srebrne ukrase na vjenčanoj torti. Kartice s imenima za sjedenje neka budu na platinastoj boji papira, a neka svakog gosta u tanjuru dočeka malena kutijca s nekoliko čokoladnih bombona uvaljanih u šećerni prah. Gostima poslužite koktele pripremljene kombinacijom likera zvanog Blue Curacao i soka od ananasa koji će dodatno naglasiti temu vjenčanja.

Morsko plava boja plažeMorsko plava u kombinaciji s naračastom i žutom

Morsko plava, kako i sam naziv boje kaže, je boja koja podsjeća na more. Kombinacije s kristalima, platinastom bojom i nježnim pastelnim bojama su idealne za zimska vjenčanja dok za ljetna možete kombinirati nešto smjelije boje poput žute, boje fuksije, koraljne, pa čak i crvene. Kod kombinacije cvijeća se nemojte ograničavati, cvijeće je lijepo samo po sebi, sve se boje prihvaćaju tako da nećete pogriješiti kombinirajući šarene aranžmane. Ne želite li miješati puno boja, s bijelim ružama ili cvijećem boje bresvke nikako nećete pogriješiti. Cvijeće povežite plavim satenskim vrpcama i smjestite ih u plave drvene kutije (u kojima su naravno vaze).

Za plavu boju koktela zaslužan je Blue Curacao Detalji koji savršeno pristaju uz morsko plavu boju su školjke, ružine latice, mornarske mreže (čiste, bijele), drveni ukrasi, kamenje, perlice, perje. Ne zaboravite detalje na djeverušama i djeverima koji su u skladu s temom morsko plave boje vjenčanja, a i sam mladoženja će možda pristati na morsko plave detalje na odijelu.

Za postizanje dodatnog dojma pripremite mali bufet u kojem ćete poslužiti morsko plave bombone različitih okusa i oblika.

Zapamtite, morsko plava boja će biti podloga na kojima će ostale boje dolaziti do izražaja. Nikako nemojte sve obojiti u plavu boju jer se ništa neće isticati.  Ljepota svake boje je u kombinaciji s drugima, zato se nemojte ograničavati samo na jednu ili dvije. Kombinacija više boja će vam dodatno olakšati i kupovanje detalja jer se nećete striktno ograničavati samo na jednu boju.

Vaša Marija

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3